Hej och välkommen till oss på Sirlig Pärlor!

Vi som driver Sirlig Pärlor heter Jan, Lise-Lotte, Josephine och Jasmine.

Det är vi som är familjen Björkholdt. I vårt arbetslag finns olika roller, sysselsättningar och åldrar representerade. Allt från familjefadern, frun, systern och dottern till redovisningskonsulten,  ingenjören, butiksbiträdet och studenten. Vi är bosatta i några av Sveriges största städer: Stockholm, Göteborg och Jönköping. Det ger oss möjligheten att kunna representera vårt företag på olika platser samtidigt.

Att vi alla är olika och samtidigt lika är något som vi tror på. Vi i familjen Björkholdt bär själva på olika bakgrunder, utbildningar och erfarenheter av bland annat smyckestillverkning och företagande. Det gör att vi kan komplettera och hjälpa varandra och dig som kund. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en utpräglad smycketillverkare – tillsammans hjälps vi åt. Det som förenar oss är att intresset finns där. Vi hoppas att det är därför som du kommit hit – för att du vill och inte för att du måste.

Förhoppningen om att själv kunna skapa något som man kan glädjas åt och ha nytta av är en av drivkrafterna bakom smyckestillverkning. Genom att dela med sig av sina alster hoppas man dessutom kunna föra glädjen vidare. Företagande är en utmaning men också ett tillfälle att utvecklas – precis som smyckestillverkning. Av samma anledningar vill vi driva och utveckla Sirlig Pärlor. Vårt mål är att erbjuda inspirerande produkter som kan stimulera skaparglädje genom generationer. Tillsammans hoppas vi kunna skapa en verksamhet som alla kan ha glädje av.

 

Om företaget

Det hela började när lillasyster i familjen Björkholdt började intressera sig för att starta eget företag. Pärlor och smyckestillverkning hade redan då varit ett intresse i många år. Drömmen var att få ägna sig åt intresset och driva en webbshop. Senare fick också övriga familjemedlemmar höra talas om denna önskan och på den vägen är det. Drömmen levde vidare och här befinner vi oss nu idag.

Den 30 juni 2013 startade vi familjeföretaget fägna design AB som strax därpå köpte och övertog varumärket Sirlig Pärlor och tillhörande webbshop: www.sirlig.se. Vi innehar givetvis momsregistreringsnummer och F-skattsedel. 
 
 Sirlig Pärlor är i sin tur ett väletablerat varumärke i branschen.

Att vi är ett mindre familjeföretag innebär fördelar för dig som kund. Bland annat kan du enkelt komma i kontakt med någon ansvarig och själv föra fram åsikter, synpunkter, önskemål och frågor. Vi kan föra en dialog utan en massa mellanhänder vilket underlättar kommunikationen.

Allt detta ger dig en trygghet när du vill välja oss som leverantör.

 

Tack för visat intresse och välkommen åter!

Familjen Björkholdtavgränsare

 
© 2016 Sirlig.se