Säkerhet

Låt gärna barn få pyssla och pärla tillsammans med vuxet sällskap. Men tänk på att produkterna bland annat kan innehålla små delar och vassa föremål. Lämna därför aldrig barnen obevakade och förvara produkterna på ett säkert ställe när de inte används. 

Det framgår på respektive artikel om metallen är nickeltestad enligt Apotekets nickeltest eller om leverantören själv har testat produkten.


 

Betalinformation 

Notera att minsta köpbelopp hos Sirlig Pärlor är 30 kr.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet "Paysonfaktura" i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 SEK. För att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 SEK tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 SEK tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.

 

Betalinformation för dig som har valt förskottsbetalning

 Du betalar in i förskott till vårt bankgiro 195-4866 och anger ditt ordernummer som referens/meddelande. Det kan ta upp till 2 dagar innan vi ser dina pengar beroende på vilken bank du har. Anger du inte rätt ordernummer så kan leveransen fördröjas eller utebli.

 För kunder bosatta utanför Sverige gäller följande:
Kontonummer i IBAN-format: SE71 5000 0000 0536 7102 8734
SWIFTADRESS/BIC: ESSESESS
Bankuppgifter:SEB, 106 40 Stockholm
För denna betalning tillkommer en bankavgift på 20 kr.


Leveranstid

1-3 arbetsdagar från inkommen beställning/ betalning.


Frakt

Våra försändelser skickas som vanligt brev och följer prislistan för postens portotabeller. För dig som kund innebär detta att du slipper onödiga avgifter. Du betalar bara portot för vikten av de varor som du beställer. När du väljer att gå till kassan kommer fraktkostnaden för varorna i varukorgen visas innan betalsteget.


Returer och byten

Sirlig pärlor följer gällande regler för e-handelsföretag. Du har som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottagit dina pärlor (gäller ej företag).

Vill du ångra ditt köp hos Sirlig pärlor skickar du tillbaka varorna i samma skick som vi skickade dem till dig inom 14 dagar från köp. Vid utnyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Vår adress är:
fägna design AB
Gamla Enköpingsvägen 156
174 64 Sundbyberg

I din försändelse anger du ditt namn, ordernummer samt på vilket sätt du vill ha ersättning, i nya varor (ange varulista) eller om du hellre vill ha pengarna tillbaka (ange kontonummer).

Vid retur bekostar du själv returfrakten. Vi har inte möjlighet att lösa ut postförskott eller returnerade varor. Vid byten bekostar du all frakt.


Reklamation
 

Har du fått en felaktig leverans på något sätt tar du omgående kontakt med Sirlig pärlor via mail och anger där ditt namn, ordernummer och en beskrivning på den felaktiga leveransen. Vi på Sirlig pärlor återkommer då till dig så fort vi bara hinner.

Har du några frågor är du mycket välkommen att maila Sirlig pärlor på order@sirlig.se och fråga.

 
© 2016 Sirlig.se